Dutchnetworks is een betrokken en betrouwbare partner.

EM-Cultuur bedient al bijna 30 jaar de culturele sector met SAAS oplossingen voor CRM en e-marketing. Onze klanten zijn theaters, musea, festivals en podium-producenten. Continue beschikbaarheid van onze internetdiensten is van cruciaal belang voor ons bedrijf en onze klanten! Dutchnetworks is hierbij een betrokken en betrouwbare partner die met raad en daad ter zijde staat bij het kiezen en inrichten van onze infrastructuur, backup-strategie, redundantie en dan nog tegen redelijk culturele tarieven ook.

Erick de Boer - EM-CULTUUR

Overgestapt zonder downtime

Obreen Media is een grafisch dienstverlener in de breedste zin van het woord. Eigenlijk maken we alles waar een logo op kan en we voorzien onze klanten ook van voorraadbeheer en gepersonaliseerde verzendingen. Obreen Media is ontstaan uit een fusie tussen Drukkerij Obreen & Mediajoenit. In Oktober 2018 zijn we ook daadwerkelijk fysiek samengegaan in ons kantoor in Hendrik Ido Ambacht.

Na eerdere goede ervaringen hebben we Dutchnetworks BV de opdracht gegeven om de Telefonie en IT voor ons te gaan verzorgen. Door de korte lijnen bij Dutchnetworks en het goede contact met de mensen van Verkerk Groep zijn we zonder “uit de lucht te zijn geweest” overgestapt. Voor ons van groot belang gelet op de korte levertijden die wij onze klanten bieden. Wat ons betreft zijn we zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden en het snel en daadkrachtig handelen bij “problemen”

​Edwin den Haring - Obreen Media

Dutchnetworks levert een compleet dienstenpakket.

GeoFort heeft Dutchnetworks gekozen voor het vervangen en beheer van de IT-infrastructuur. Door de groei van het aantal bezoekers en daarmee de organisatie is het van belang dat we altijd kunnen vertrouwen op de beschikbaarheid van de verschillende IT systemen. Met Dutchnetworks verwachten we een volgende stap te zetten. Ze leveren een compleet dienstenpakket waardoor de communicatielijnen kort zijn en we niet meer afhankelijk zijn van diverse leveranciers. Wij zien de samenwerking met veel vertrouwen tegemoet.

Mattijs van Gorsel - GeoFort

Dutchnetworks handelt snel en daadkrachtig.

Sinds 1990 ontwikkelt en implementeert WICS innovatieve logistieke software en past haar oplossingen succesvol toe. WICS is bekend in de markt als leverancier van het Warehouse Management Systeem (WMS) WICS, de nieuwste WELPP magazijnsoftware en de iCube.Onze partner Dutchnetworks is verantwoordelijk voor de infrastructuur op kantoor omtrent het internet én heeft de implementatie van het intuïtieve 3CX (telefonie) en Office 365 verzorgd voor alle medewerkers. Uiteraard gaan dergelijke implementaties niet zonder de nodige opstartproblemen, maar ook daarbij handelt Dutchnetworks snel en daadkrachtig.

Jacco Hassefras - WICS

Draaien zonder downtime

Sinds 1999 streeft Silverstreet ernaar om een ​​wereldwijde communicatie brug te zijn tussen haar zakelijke partners en consumenten. Zo stellen we hun in staat om hun boodschap te verspreiden naar mobiele gebruikers over de hele wereld. We hebben gekozen voor Dutchnetworks wegens hun uitstekende service op alle vlakken.  Door het meedenken van hun support afdeling hebben we tijdens een migratie geen onverwachte problemen gehad en is de migratie naar een door Dutchnetworks aangeleverde ESXI omgeving  geheel soepel verlopen. Deze omgeving draait nu al een behoorlijke tijd zonder problemen of downtime.".

Michiel Brandenburg - Silverstreet

Dutchnetworks werkt servicegericht, snel en klantvriendelijk

Vervoeren van goederen in de breedste zin van het woord. Het spreekt voor zich dat u erop wilt kunnen rekenen dat dit op juiste en efficiënte wijze gebeurt. Als logistiek dienstverlener organiseert Peeters & Van Yperen Scheepvaart niet alleen het werkelijke vervoer, maar ook alle andere logistieke zaken worden uit handen genomen.

Hoe kunnen wij de stap maken naar werken in de cloud, bedacht ik me een jaar geleden?  Door de goede ondersteuning van Dutchnetworks hebben wij een soepele overstap kunnen maken naar een cloud omgeving. In combinatie met een overstap naar VoIP en de daarbij behorende verbindingen zijn wij klaar voor de toekomst.

​Mathijs Gommers - Boxlines / Peeters & Van Yperen Scheepvaart

© 2022 Dutchnetworks BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring