CONNECTIVITEIT

Gegarandeerd altijd online

De kwaliteit van uw internet bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van uw bedrijfsprocessen. Uw internetverbinding moet daarom goed en betrouwbaar zijn. Een goede internetverbinding is

meer dan alleen een hoge downloadsnelheid. Ook de stabiliteit en kwaliteit zijn van belang. Dutchnetworks zorgt ervoor dat u gegarandeerd altijd online bent, nationaal en internationaal.  

Glasvezel, VDSL, SDSL of ADSL

Om goed voorbereid te zijn op de toekomst en een kwalitatief hoogwaardige verbinding aan te schaffen, is glasvezel altijd ons eerste advies. Hiermee kunt u klein beginnen en opschalen wanneer dat nodig is. Is dit niet mogelijk, bijvoorbeeld vanwege locatie of budget, dan kijken we samen verder naar de mogelijkheden van een VDSL-, SDSL-, of ADSL-lijn.

 

Eén vertrouwde partner voor al uw verbindingen

Dutchnetworks zorgt voor al uw internet, in binnen- en buitenland. We regelen de aansluitingen en zijn er als u vragen heeft of als zich calamiteiten voordoen. Of u nu bij één of meerdere providers aangesloten bent, u krijgt altijd Nederlandse service van één vertrouwde partner. Zo hoeft u nooit in de wachtrij bij een (buitenlands) callcenter.

Wilt u ook betrouwbaar internet in binnen- en buitenland? Bel direct met Dutchnetworks: 088- 0990500 of stuur een e-mail naar contact@dutchnetworks.com.

 

HEEFT U EEN VRAAG?

NEEM CONTACT OP

Contact
DN logo A4 297 mm x 210 mm .png

OVER DUTCHNETWORKS

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak om u er meer over te vertellen

BEDRIJFSGEGEVENS

Lorentzweg 11

2952 BJ Alblasserdam

T: 088-0990500

E: contact@dutchnetworks.com

IBAN: NL91 KNAB0255736827 

KVK: 67709508

BTW: 857142525B01

© 2019 Dutchnetworks BV |  Algemene Voorwaarden | Privacy Voorwaarden