VEILIG EN ALTIJD ONLINE

Met meer dan 10 jaar ervaring levert dutchnetworks zakelijke internetverbindingen voor de midden- en grootzakelijke markt. Als speedboot tussen de grote spelers op de internetmarkt, bieden wij oplossingen op maat die u bij andere aanbieders niet treft – alles om de continuïteit te waarborgen.

De kwaliteit van uw internetverbinding bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van uw bedrijfsprocessen. Uw internetverbinding moet daarom goed en betrouwbaar zijn. Een goede internetverbinding is meer dan alleen een hoge downloadsnelheid. Ook de stabiliteit en kwaliteit zijn van belang. Als onafhankelijk leverancier van internetverbindingen levert dutchnetworks verbindingen van KPN, Eurofiber, Tele2 zakelijk, Ziggo Zakelijk en regionale glasvezel initiatieven. Dutchnetworks zorgt ervoor dat u gegarandeerd altijd online bent, nationaal en internationaal. 

CONNECTIVITEIT OP MAAT

Voor welke verbinding ga jij? Onze diensten kun je overal gebruiken, zolang je maar een internetverbinding hebt. Gebruik je onze zakelijke telefonie? Dan heb je dus internet nodig om spraakdata (telefonie dus) te verzenden en ontvangen. Een goede en snelle verbinding is dus erg belangrijk.

VOOR WELKE VERBINDING GA JIJ?

ONZE VERBINDINGEN

dutchnetworks

the network company

  • Alle diensten in één keer goed geregeld
  • Nationaal & Internationaal opererend
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Direct en persoonlijk contact

Wij bellen je terug!

Geef aan waar uw interesse of vraag ligt, dan belt één van onze specialisten u.

© 2022 Dutchnetworks BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring