Connectiviteit
Gegarandeerd altijd online

De kwaliteit van uw internet bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van uw bedrijfsprocessen. Uw internetverbinding moet daarom goed en betrouwbaar zijn. Een goede internetverbinding is meer dan alleen een hoge downloadsnelheid. Ook de stabiliteit en kwaliteit zijn van belang. Als onafhankelijk leverancier van internetverbinding levert Dutchnetworks verbindingen van KPN, Eurofiber, Tele2 zakelijk en regionale glasvezel initiatieven. Dutchnetworks zorgt ervoor dat u gegarandeerd altijd online bent, nationaal en internationaal. 

Eén vertrouwde partner

Dutchnetworks zorgt voor al uw internet, in binnen- en buitenland. We regelen de aansluitingen en zijn er als u vragen heeft of als zich calamiteiten voordoen. Of u nu bij één of meerdere providers aangesloten bent, u krijgt altijd Nederlandse service van één vertrouwde partner. Zo hoeft u nooit in de wachtrij bij een (buitenlands) callcenter. Daarnaast kunnen wij afhankelijk van de gekozen SLA (Service Level Agreement), tot wel 99,9% uptime garanderen!
 
Om goed voorbereid te zijn op de toekomst en een kwalitatief hoogwaardige verbinding aan te schaffen, is glasvezel altijd ons eerste advies. Hiermee kunt u klein beginnen en opschalen wanneer dat nodig is. Is dit niet mogelijk, bijvoorbeeld vanwege locatie of budget, dan kijken we samen verder naar de mogelijkheden van een Glasvezel, VDSL-, of ADSL-lijn.

Haal alles uit je internetverbinding

Door internet voor meerdere zaken te gebruiken ontsluit je het volledige potentieel van je verbinding! Naast het gewone internetverkeer kun je bijvoorbeeld ook bellen over de internetverbinding. Dit alles regelen wij, uiteraard afgestemd op de specifieke wensen.
 
Hiermee houden wij natuurlijk rekening met de capaciteit van de verbinding, maar door onze jarenlange ervaring en grote hoeveelheid kennis zorgen wij er ook voor dat we rekening houden met andere belangrijke zaken. Denk aan quality of service, gereserveerde bandbreedte voor het telefonieverkeer en een speciaal IP-VPN voor het telefonieverkeer zodat je zeker weet dat alle diensten optimaal samen werken!

Dutchnetworks

Uw one stop IT shop

  • Alle diensten in één keer goed geregeld
  • Nationaal & Internationaal opererend
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Direct en persoonlijk contact

Wij bellen je terug!

Geef aan waar uw interesse of vraag ligt, dan belt één van onze specialisten u.

© 2021 Dutchnetworks BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring