Altijd online zijn is belangrijk voor de continuïteit van een organisatie. Via KPN, Eurofiber en Ziggo en regionale glasvezel initiatieven levert Dutchnetworks hoogwaardige business fiber verbindingen om continuïteitsproblemen tot het minimum te beperken. Echter zit een ongeluk, zoals een kabelbreuk, in een klein hoekje. Daarom biedt Dutchnetworks, naast jouw business fiber verbinding als hoofdverbinding, de mogelijkheid om de uptime van een organisatie te vergroten. Hiervoor biedt Dutchnetworks een secundaire verbinding aan op basis van VDLS of 4G technologie die automatisch wordt ingezet als je hoofdverbinding door een storing tijdelijk niet werkt.
Door het massale gebruik van clouddiensten is er tegenwoordig een sterke behoefte aan een stabiele internetverbinding. Maar wat als de internetverbinding uitvalt? Een kabelbreuk veroorzaakt door graafwerkzaamheden gebeurt vaker dan je denkt. Zo’n storing kan een paar minuten maar ook een paar uur duren.
 
Altijd verbonden
Speciaal voor bedrijven die een hoge uptime garantie willen hebben heeft Dutchnetworks de 4G Fallback dienst ontwikkeld. Naast de hoogwaardige zakelijke glasvezel verbindingen via KPN (WEAS), Eurofiber, Tele2 en Ziggo als hoofdverbinding biedt Dutchnetworks een backup verbinding op basis van 4G technologie of VDSL. Bij een storing wordt de 4G fallback dienst automatisch actief en kan er gewoon verder gewerkt worden zonder dat iemand iets merkt. En zodra de storing is opgelost neemt de hoofdverbinding het weer over.
De voordelen van de Dutchnetworks 4G fallback dienst zijn:
  • Een complete oplossing (CPE + data abonnement + managed services)
  • Automatische failover op basis van 4G
  • Vergroot uptime van de infrastructuur
  • Vaste IP-adressen (subnet)
  • Korte implementatietijd
  • Lage maandelijkse tarieven
De dienst is inclusief real-time monitoring, een volledig managed backup internetverbinding via 4G LTE met zeer ruime databundel, vaste IP adressen, een professionele managed Cisco ethernet router met LTE-module en managed Dutchnetworks support. 

© 2021 Dutchnetworks BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring