Snelheid

Is een vaste internetverbinding niet mogelijk op uw adres? Dan kan een radiostraalverbinding de oplossing zijn. Dutchnetworks praat je graag vrijblijvend bij over de mogelijkheden. Een straalverbinding is een radioverbinding tussen twee schotels (en soms satelliet).

De maximale snelheid van een straalverbinding is 800Mbps. De afgenomen snelheid wordt gegarandeerd en is symmetrisch, ofwel downloadtijd en upload tijd zijn even snel.

Het voordeel van een straalverbinding is dat je geen interferentie van andere gebruikers in dezelfde frequentieband. Bovendien is de verbinding encrypted tussen de schotels, dus veilig. En levert geen gezondheidsrisico’s op.

Ultieme redundantie – voorkom downtime

De beste oplossing die Duchnetworks biedt om downtime door graafschade helemaal uit te sluiten is het combineren van een zakelijke glasvezelverbinding met een radioverbinding als back-up. Want ook bij een dubbele glasvezelverbinding is het maar net hoe de kabels onder de grond bij elkaar komen. Het is bijna onmogelijk om garantie te krijgen van de netwerk leveranciers dat de glasvezelkabels elkaar niet kruisen.

Bij redundantie is het van super groot belang dat de back-up verbinding net zo goed is als de primaire verbinding (zelfde kwaliteit, zelfde bandbreedte). Bij een glasvezelverbinding in combinatie met een VDSL2-verbinding is dat bijna nooit het geval

dutchnetworks

the network company

  • Alle diensten in één keer goed geregeld
  • Nationaal & Internationaal opererend
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Direct en persoonlijk contact

Wij bellen je terug!

Geef aan waar uw interesse of vraag ligt, dan belt één van onze specialisten u.

© 2022 Dutchnetworks BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring