DSL internet verbinding,

snel en voordelig

Dutchnetworks levert een compleet assortiment van alle beschikbare verbindingen via KPN en Tele2. Wij beperken ons niet tot de standaard verbindingen, ook uitgebreidere zakelijke verbindingen behoren tot de mogelijkheden.
 
VDSL is de verbeterde opvolger van ADSL en wordt geleverd over het kopernetwerk. VDSL is een zeer geschikte keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een goede internetverbinding tegen een vaste lage prijs per maand. Dutchnetworks levert een compleet assortiment van alle beschikbare zakelijke verbindingen via KPN en Tele2. Wij beperken ons niet tot de standaard verbindingen, ook uitgebreidere zakelijke verbindingen behoren tot de mogelijkheden. Je kunt bij Dutchnetworks kiezen voor zowel standaard VDSL2, VVDSL2, bonded VDSL, bonded VVDSL, als voor zakelijke Bitstream DSL en SDSL.bis-diensten (KPN WEAS over koper).

Snelheid

De snelheid van een zakelijke VDSL-verbinding is afhankelijk van de afstand naar de wijkcentrale of straatkast (vectoring) en van de kwaliteit van het koper. De snelheid is asymmetrisch, ofwel download hoger dan upload. Dit in tegenstelling tot zakelijk glasvezel. Bij glasvezel is de snelheid symmetrisch, ofwel downloaden en uploaden gaat even snel en de snelheid is gegarandeerd.
 

Hardware

Een kwalitatief goede modem/router is een belangrijk onderdeel voor de werking van de verbinding. Zorg altijd voor een up-to-date firmware en controleer of de gekozen router en het modem geschikt zijn voor de verbinding om problemen te voorkomen.

Onze verbindingen

dutchnetworks

the network company

  • Alle diensten in één keer goed geregeld
  • Nationaal & Internationaal opererend
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Direct en persoonlijk contact

Wij bellen je terug!

Geef aan waar uw interesse of vraag ligt, dan belt één van onze specialisten u.

© 2022 Dutchnetworks BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring