Zakelijk WiFi netwerk voor jouw bedrijf

Op zoek naar een professionele zakelijke WiFi-oplossing, met optimale betrouwbaardheid, hoge WiFi snelheid en dekking zelfs in de kleinste hoeken en gaten? Dutchnetworks kan zowel kleine tot grote zakelijke WiFi-netwerken aanleggen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij adviseren je graag over een oplossing die past bij jouw bedrijf.

Zakelijke WiFi netwerken aanleggen

Veel bedrijfsprocessen zijn tegenwoordig afhankelijk van WiFi netwerken. Werknemers hebben het nodig om hun werk te kunnen uitvoeren en klanten of gasten rekenen op een goede verbinding. Bij Dutchnetworks regelen wij het graag voor je.

Professionele installatie

Wij komen eerst bij je langs om te analyseren wat er nodig is om een goed en betrouwbaar netwerk te realiseren. Aan de hand van de WiFi meting hangen wij de zenders op de juiste plek en we stellen alles slim in.

Betaalbare oplossingen

Bij Dutchnetworks kom je nooit voor verrassingen te staan. Vooraf stellen we een gespecificeerde offerte op. Dit doen we op basis van het aantal vierkante meters van jouw bedrijf en het aantal werkplekken.

Betrouwbare WiFi apparatuur

Goede apparatuur is een must in een zakelijke omgeving. Jij kiest samen met één van onze experts de apparatuur die past bij jouw bedrijf.

Flexibiliteit voor jouw bedrijf

Groei of krimp je in het aantal vierkante meters, verdiepingen of werkplekken? Onze oplossing is schaalbaar en is gemaakt om mee te groeien met jouw bedrijf.

© 2022 Dutchnetworks BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring