HOUDT UW NETWERK STABIEL

Dutchnetworks neemt u alles uit handen als het gaat om de werking van uw verbindingen. Wij staan desgewenst 24x7 pro-actief voor u klaar. Dutchnetworks ontzorgt zodat u zich kunt bezighouden met uw core-business.

Dit betreft onder andere configuratie wijzigingen, firmware updates, hardware support en het verhelpen van storingen. Dankzij onze monitoring systemen kunnen wij storingen direct waarnemen en werken aan een oplossing. Dit zonder dat u zelf actie hoeft te ondernemen.

24x7 Support

Dutchnetworks levert op al haar diensten uitgebreid support. Dankzij het gebruik van verschillende onderhoudscontracten (SLA's) is er voor iedere organisatie een support contract voorhanden. Hiernaast zijn wij telefonisch 24x7 bereikbaar om storingen te verhelpen en u te woord te staan.

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Bij Dutchnetworks krijgt u direct een engineer aan de lijn. Geen wachtrij of keuzemenu. Direct persoonlijk contact, dat vinden wij belangrijk.

Pro-actief

Dutchnetworks reageert pro-actief op storingen. Vaak zien wij een storing al voordat de klant het zelf in de gaten heeft. Onze engineers informeren u en wij ondernemen direct actie om de storing te verhelpen. Zelfs op afstand kunnen wij uw apparatuur herstarten d.m.v. onze revolutionaire SMS gestuurde Remote Control Unit. Dutchnetworks neemt u de zorg voor uw netwerk volledig uit handen.

dutchnetworks

the network company

  • Alle diensten in één keer goed geregeld
  • Nationaal & Internationaal opererend
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Direct en persoonlijk contact

Wij bellen je terug!

Geef aan waar uw interesse of vraag ligt, dan belt één van onze specialisten u.

© 2022 Dutchnetworks BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring