NETWERK SECURITY

Houd uw netwerk veilig en stabiel

Cyberaanvallen, hacks, digitale diefstal: wie denkt dat het zijn of haar bedrijf niet zal overkomen, heeft het mis. Cybercriminaliteit is lucratief en neemt met de dag in omvang toe. Wat als plotseling uw primaire processen stilvallen? Onze firewalls en netwerkbeveiliging bieden  bescherming tegen aanvallen en diefstal van bedrijfsgevoelige gegevens en persoonsgegevens. Zo blijft uw netwerk veilig en stabiel.

 

Next Generation Endpoint Security

Veel oplossingen houden alleen reeds bekende gevaren tegen, of detecteren of stoppen deze. Maar cybercriminelen worden steeds geraffineerder. Daarom levert Dutchnetworks de allesomvattende oplossing ‘Next Generation Endpoint Security’ van SentinelOne. Deze biedt in drie fasen bescherming tegen elke vorm van cyberaanvallen, zonder dat uw medewerkers er hinder van hebben. Deze beveiliging is inzetbaar op zowel Windows, Linux als MacOS.

 

Firewall: verdedigingswal van uw netwerk

​Al sinds de opkomst van internet is de firewall het belangrijkste instrument om een intern netwerk op een veilige manier te koppelen aan het internet. De uitwisseling van gegevens wordt bewaakt op basis van een set gedefinieerde beveiligingsregels. De laatste jaren zijn firewalls sterk gegroeid in de richting van Intrusion Prevention, ofwel monitoren op ongewenst gedrag en daar op reageren. Wij regelen de firewall die de meeste veiligheid biedt voor uw bedrijfscontinuïteit.

Wilt ook zeker zijn van goede beveiliging? Bel direct met Dutchnetworks: 088- 0990500 of stuur een e-mail naar contact@dutchnetworks.com.

 

HEEFT U EEN VRAAG?

NEEM CONTACT OP

Contact
DN logo A4 297 mm x 210 mm .png

OVER DUTCHNETWORKS

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak om u er meer over te vertellen

BEDRIJFSGEGEVENS

Lorentzweg 11

2952 BJ Alblasserdam

T: 088-0990500

E: contact@dutchnetworks.com

IBAN: NL91 KNAB0255736827 

KVK: 67709508

BTW: 857142525B01

© 2019 Dutchnetworks BV |  Algemene Voorwaarden | Privacy Voorwaarden