UW NETWERK 24/7 BEWAAKT

Op het juiste moment de juiste activiteiten uitvoeren, waardoor het aantal storingen wordt geminimaliseerd. Dat is waar het netwerkbeheer van Dutchnetworks in voorziet. Jouw netwerk up-to-date houden, zodat het veilig is en gemakkelijk en snel werkt. Daarmee bespaar je tijd en geld. En zorg je voor een betrouwbare werkomgeving.

Of je nu in de cloud of lokaal werkt, het bedrijfsnetwerk is het kloppend hart van het bedrijf. Daarom is het van belang dit in topconditie te houden. Hiervoor zijn de juiste middelen nodig en zal er regelmatig en structureel onderhoud uitgevoerd moeten worden. Dutchnetworks verzorgt het beheer en onderhoud en verhelpt storingen voor bedrijven op het netwerk. Voor onze klanten houden wij diverse apparatuur en verbinding 24/7 in de gaten, zodat we snel actie kunnen ondernemen wanneer het nodig is

BEHEER

Voor het maken van goede inschatting voor tijdig onderhoud aan de ICT omgeving, is het een logische keuze ook het beheer bij ons onder te brengen. Via verschillende beheertools, verzorgen wij de monitoring van apparatuur en diensten. Denk daarbij aan het monitoren van de router, switch, telefoons, camera’s en computers (via werkplekbeheer). Met verschillende tools houden wij de apparatuur in de gaten en weten wij, vaak nog eerder dan de klant zelf, wanneer er een storing is. Zo kunnen wij direct in actie komen om de storing zo snel mogelijk op te lossen

ONDERHOUD

Door regelmatig je IT omgeving te laten controleren, voorkom je een hoop problemen. Structureel onderhoud is daar een onderdeel van. Afhankelijk van de complexiteit van de omgeving, is het verstandig de omgeving minimaal één keer per jaar te laten controleren. Op basis van deze controle adviseren wij over de werkzaamheden voor onderhoud en/of vervanging.

Onderhoud gaat niet enkel over vervanging. Het gaat ook over het updaten van de huidige apparatuur. Zeker met betrekking tot de veiligheid is het ontzettend belangrijk dat alle hardware is voorzien van de laatste updates. Als het beheer en monitoring door ons is verzorgt, zorgen wij er ook voor dat alle apparatuur up-to-date is.

dutchnetworks

the network company

  • Alle diensten in één keer goed geregeld
  • Nationaal & Internationaal opererend
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Direct en persoonlijk contact

Wij bellen je terug!

Geef aan waar uw interesse of vraag ligt, dan belt één van onze specialisten u.

© 2022 Dutchnetworks BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring