NETWERKBEVEILIGING
Houd uw netwerk veilig en stabiel

Er mag niets mis zijn met de beveiliging van uw bedrijfsdata. Vanuit dit besef werken onze netwerkspecialisten bij het in kaart brengen van de risico’s en bedreigingen op uw bedrijfsnetwerk. Wij werken met hoogwaardige oplossingen voor netwerkbeveiliging. Hiermee kan al het nodige ondernomen worden om te voorkomen dat uw bedrijfsdata gevaar loopt. Bij het beschermen van uw bedrijfsdata kijken wij naar de interne en externe risico’s en bedreigingen.
 
De basis van netwerkbeveiliging bestaat uit het afschermen van het interne netwerk binnen een IP VPN. Een IP VPN is een veilig organisatienetwerk op maat. De verschillende netwerken binnen uw omgeving, bijvoorbeeld over meerdere locaties, worden ‘aan elkaar gekoppeld’. Via een managed firewall kunt u via het datacenter toegang krijgen tot het internet. Maximale performance en security staan wat betreft het netwerk hierbij voorop, doordat internettoegang centraal vanuit het datacenter wordt beheerd.

Managed Firewall

De managed firewall dienst van Dutchnetworks voorziet in de behoefte van bedrijven voor een centrale firewall oplossing. Deze oplossing is gebaseerd op technologie van Fortinet en bevat de functionaliteit van een enterprise oplossing. De FortiGate VDOM dienst is een complete firewall met Next Generation Features* tegen lage maandelijkse kosten. Daarnaast heeft u geen zorgen over updates, performance, licenties en hardware. Wij kunnen deze oplossing redundant voor u uitvoeren, met automatische failovers, zodat u geen omkijken heeft bij uitval van één van de verbindingen.
 
Indien gewenst kunnen wij u voorzien van een eigen firewall in het datacenter of een on-premise oplossing. Afhankelijk van uw situatie kan het interessant zijn om te kiezen voor een lokale oplossing. Netwerkbeveiliging op maat. Voor een goede beveiliging adviseren wij ookwel een zogenaamde Next Generation firewall. Wij adviseren u graag.

Netwerk Security Quickscan

Met een Netwerk en ICT Security Quickscan van Dutchnetworks krijgt u in korte termijn inzicht in de beveiligingsrisico’s voor uw bedrijfsnetwerk en ICT-omgeving. Wij kijken niet alleen naar de technische aspecten, maar ook naar de mogelijke invloeden van incidenten op uw bedrijfsprocessen. Daarnaast zien wij de beveiliging van uw bedrijfsnetwerk en ICT-werkomgeving als een integraal domein.
 
De gedachte dat antivirus software bescherming biedt tegen alle risico’s is achterhaald. Om te beginnen krijgt u met een Quickscan inzicht in alle aspecten van Netwerk en ICT-securitymanagement. Wij inventariseren de risico’s voor uw organisatie en analyseren of de juiste maatregelen genomen zijn.

Waarom zou ik hier gebruik van maken?

Om te beginnen is het zelfstandig inventariseren en analyseren van de aanwezige maatregelen tijdrovend op het moment dat u dit voor het eerst doet. Onze netwerk en security specialisten doen dit vaker en hebben hierdoor een efficiënte methode ontwikkeld. Daarnaast weet u zeker dat alle aspecten geanalyseerd worden. Wij zien niets over het hoofd.
Het klopt dat het nemen van preventiemaatregelen een investering vraagt waarvan u hoopt dat u het nooit nodig heeft. Het is net als het aanleggen van een inbraakdetectiesysteem. Zodra u de maatregelen niet of onvoldoende georganiseerd heeft is de schade na een incident groter dan de initiële investering die u nu neemt.

Dutchnetworks

Uw one stop IT shop

  • Alle diensten in één keer goed geregeld
  • Nationaal & Internationaal opererend
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Direct en persoonlijk contact

Wij bellen je terug!

Geef aan waar uw interesse of vraag ligt, dan belt één van onze specialisten u.

© 2021 Dutchnetworks BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring