Einde aan Ransomware

Malware en Datalekken

SentinelOne is leverancier van Next-Generation Endpoint oplossingen. SentinelOne analyseert het gedrag van endpoints met behulp van slimme zelflerende algoritmes waardoor ook de nieuwste, onbekende malware wordt ontdekt. Door een geheel geautomatiseerd proces dat gestart wordt bij detectie van afwijkend gedrag, zorgt deze security oplossing voor een significante vermindering van het security management. De oplossing is zeer eenvoudig uit te rollen en managen.

SentinelOne is ontwikkeld door een eliteteam van cybersecurity ingenieurs en security experts die de krachten hebben gebundeld om endpoint security opnieuw uit te vinden. Met decennia aan collectieve ervaring hebben de oprichters van SentinelOne hun expertise aangescherpt tijdens hun werk voor onder andere Intel, McAfee, Checkpoint, IBM en Cyber Intelligence organisaties. In 2013 kwamen ze samen om een nieuwe beveiligingsarchitectuur te ontwikkelen die de hedendaagse geavanceerde dreigingen vanuit de georganiseerde misdaad en malware van nationale overheden kan verslaan.

Endpoint protectie van SentinelOne

SentinelOne Endpoint Protection Platform is een endpoint security oplossing voor laptops, vaste werkplekken en servers. Bedreigingen worden steeds geavanceerder en het is daarom belangrijker dan ooit om uw IT-omgeving goed te beschermen. Met SentinelOne heb je elke cyberaanval of voorteken ervan in het vizier. SentinelOne biedt niet zomaar een antivirus oplossing. Het is een alles-in-één security platform dat bescherming biedt aan bedrijven van elke omvang tegen zowel bekende als onbekende cyberaanvallen. Zo heeft SentinelOne elke dreiging altijd in het vizier.

SentinelOne slaagt waar anderen falen

Tegenwoordig komen er zoveel nieuwe soorten computervirussen, malware en ransomware bij, dat het niet meer bij te houden is. Daarom is het Endpoint Detection & Response (EDR) systeem van SentinelOne zo belangrijk. Het stopt de cyberaanval voordat het goed is begonnen. Traditionele anti-virus is dan al te laat.

Het maakt niet uit wat de digitale boeven bedenken, SentinelOne grijpt in en beschermt u tegen ransomware, malware en datalekken. Hiermee houdt u uw organisatie AVG-compliant, beschermt u uw reputatie en u waarborgt uw bedrijfscontinuiteit.  Als u maar éen ding kunt doen om uw bedrijf te beschermen, dan zou investeren in een endpoint protection & EDR tool zoals SentinelOne een zeer verstandige zet zijn.

Realtime bescherming en sterk inzicht

Uniek aan SentinelOne is dat het niet alleen bekende malware herkent voordat het kwaad doet, het detecteert ook de onbekende dreiging. Zelfs als deze nog nooit eerder werd waargenomen. Verdachte bestanden en afwijkend gedrag worden direct herkend met behulp van machine learning en kunstmatige intelligentie (AI). Hierdoor behoren constante updates van virusdefinities tot het verleden. Zodra er verdachte activiteit wordt gesignaleerd, wordt er meteen automatisch actie ondernomen. Met het intuïtieve dashboard is er direct volledig forensisch inzicht in de onderliggende ketenactiviteit. Ook wanneer een security analist proactief speurt naar voortekenen (IoCs) van een dreiging, is het in kaart brengen van de oorzaak ervan zeer eenvoudig. Hierdoor hoeft niet uren gepuzzeld te worden en gaat er geen kostbare tijd verloren op momenten dat haast is geboden.

dutchnetworks

the network company

  • Alle diensten in één keer goed geregeld
  • Nationaal & Internationaal opererend
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Direct en persoonlijk contact

Wij bellen je terug!

Geef aan waar uw interesse of vraag ligt, dan belt één van onze specialisten u.

© 2022 Dutchnetworks BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring