TELEFONIE
Goedkoop bellen via VoIP

VoIP staat voor Voice Over IP. Dat wil zeggen dat u belt via een IP-verbinding. Dus: waar internet is, kunt u voordelig bellen, waar ter wereld u zich ook bevindt. Gebruikt u VoIP liever intern? Dat kan ook, via uw intranet. Telefonie via VoIP is niet alleen gemakkelijk, het is ook goedkoper én beter van kwaliteit dan analoge of digitale telefonie. Ook handig: omdat u belt via IP, heeft u geen fysieke telefooncentrale nodig – en maakt u dus ook geen aanschaf- en onderhoudskosten. U gebruikt VoIP via een lokale installatie op een computer of server of via installatie in de cloud. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes waarmee u flink bespaart op uw telefoonkosten.
 
De cloud telefonie oplossing 3CX wordt op dit moment door meer dan 30.000 bedrijven wereldwijd gebruikt. En dat is niet voor niets. 3CX wordt geroemd om zijn handige en innovatieve toepassingen. Met 3CX is de installatie, het beheer en het onderhoud van je telefoonsysteem zó eenvoudig, dat je het zelf kunt doen. Kies voor een lokale installatie op een computer of server of voor installatie in de cloud.

Voordelen

VoIP van Dutchnetworks kun je helemaal inrichten naar eigen wens en behoefte. Door de VoIP oplossing ben je niet meer afhankelijk van één bepaalde locatie. Andere filialen en vestigingen of thuiswerkers kunnen net zo makkelijk aansluiten op jouw eigen telefoonomgeving. De onderlinge gesprekken zijn altijd gratis en de bereikbaarheid is optimaal. Met VoIP van Dutchnetworks hoef je niet te investeren in een eigen telefooncentrale. Op deze manier houd je de kosten laag
 

Functionaliteiten

Of het nu gaat om een onbeperkt aantal telefoonkanalen, een zelf in te richten keuzemenu of schakelstanden voor zaken als een dag- en nachtstand, lunchpauze of bijzondere gelegenheden, VoIP telefonie  biedt het allemaal. En wat dacht je van een integratie tussen mobiele en vaste telefoon, automatische gespreksopnamen, wachtrijen en gratis naar mobiel bellen binnen de centrale? Bekijk hieronder een greep uit de functionaliteiten.

Bespaar op je telefoonkosten

Met Hosted VoIP heb je geen eigen telefooncentrale. Je belt op ons ‘’Hosted VoIP’’ platform. Geen aparte dure lijnen meer. Je telefoonverkeer via je bestaande, of speciaal voor VoIP aangelegde, internetverbinding. Door de koppeling en integratie met je mobiele telefonie kan hier nog veel meer voordeel uit gehaald worden, zowel in de kosten als in de bereikbaarheid.
 

Overstappen op VoIP

Met een goede voorbereiding kun je zonder dat jouw organisatie daar last van heeft overstappen op Hosted VoIP. Wij hanteren hiervoor een stappenplan. We beginnen met een inventarisatie. Vervolgens maakt jouw contactpersoon bij Dutchnetworks een plan van aanpak en een voorstel omtrent de technologie, kosten, planning en verantwoordelijkheden. Uiteindelijk richten we het VoIP-gebruik per medewerker in en trainen we indien nodig de medewerkers.

Unified communications

Dankzij de geïntegreerde 3CX softphone en smartphone clients, krijgen 3CX gebruikers automatisch toegang tot geavanceerde Unified Communications functies. Bekijk de aanwezigheid van collega's, stuur fax- en voicemailberichten automatisch naar uw mailbox en maak gebruik van de instant messaging functie. Voor al deze functies zijn geen extra licenties benodigd.
 

3CX app

De gratis 3CX app voor iOS en Android breidt de functies van 3CX uit naar uw smartphone. U kunt dan via de 3CX-centrale bellen met uw mobiele telefoon en oproepen direct laten doorschakelen.
Hierdoor blijven gebruikers bereikbaar zonder dat ze hun mobiele nummer met collega's hoeven te delen. Aan de hand van de statusaanduiding (beschikbaar, afwezig, niet op kantoor) is meteen te zien of iemand bereikbaar is of niet.

Dutchnetworks

Uw one stop IT shop

  • Alle diensten in één keer goed geregeld
  • Nationaal & Internationaal opererend
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Direct en persoonlijk contact

Wij bellen je terug!

Geef aan waar uw interesse of vraag ligt, dan belt één van onze specialisten u.

© 2021 Dutchnetworks BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring