TELEFONIE

Bellen via VoIP

De communicatie van de toekomst

Dutchnetworks levert telefooncentrales van 3CX. 3CX is een uitgebreide telefooncentrale die werkt met alle moderne IP telefoons die SIP ondersteunen. 3CX handelt het telefoonverkeer af en beheert alle extensies en licenties van de gebruikers. Daarnaast is het via een beheerconsole mogelijk om routering van telefoonnummers eenvoudig in te stellen en keuzemenu’s te maken. Voicemail en inkomende faxen worden automatisch omgezet naar een e-mailbericht, extra makkelijk en altijd goed geregeld.

De softphone apps van 3CX zijn beschikbaar voor smartphones (iOS en Android) en zowel Mac als op de computer. Het voordeel van de 3CX app is dat deze zeer stabiel is en niet de batterij van je smartphone opslokt. Het is dan ook een van de beste software telefoons die op de markt beschikbaar is.

Hosted 3CX beschikt over de volgende uitgebreide mogelijkheden:

Waarom kiezen voor Hosted 3CX van Dutchnetworks?

Met onze Hosted 3CX oplossing heb je een stabiele, veilige en rijk uitgeruste zakelijke communicatieoplossing die schaalbaar en flexibel is. Dutchnetworks levert een 3CX centrale inclusief hosting in de cloud. Dutchnetworks maakt het mogelijk dat je altijd met de nieuwste versie werkt, maakt het mogelijk om CRM/ERP te koppelen en integreert mobiele telefonie met het platform. Onze partnerstatus bij 3CX toont aan dat je bij ons in de handen van specialisten bent en dat je het optimale uit het 3CXplatform gaat halen.

Meerdere vestigingen of thuiswerken?

Optimaal communiceren vereist optimale flexibiliteit. Met Hosted 3CX zijn meerdere vestigingen en locaties eenvoudig te koppelen, ze worden aangesloten op één gezamenlijke telefonieomgeving. Medewerkers
hebben realtime inzage in alle actuele gesprekken en de aanwezigheidsstatus van medewerkers op verschillende locaties. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om gesprekken eenvoudig door te verbinden naar een beschikbare collega.

Of je collega thuis aan het werk is of op een andere vestiging, gesprekken binnen de 3CX omgeving zijn gratis. Thuiswerkers bellen via een vast toestel of headset vanaf een thuiswerkplek. Dit kan via de 3CX Client, de 3CX app en zelfs via hun eigen mobiele telefoon door middel van onze vast-mobiel integratie. Met deze flexibele oplossingen ben je zelfs thuis aan de keukentafel onderdeel
van het kantoor.

De 3CX Client: Volledige telefonie-oplossing voor Windows & MacOS

De 3CX Client is een uitgebreide softphone in jouw desktopomgeving. Alle telefoniefuncties zijn vanuit Windows & MacOS te bedienen, je hoeft je daardoor niet constant te wenden tot een extern apparaat en hebt alles duidelijk en overzichtelijk in beeld. Direct zien of collega’s in gesprek of afwezig zijn, zowel vast als mobiel. Nooit meer onnodig doorverbinden naar collega’s die telefonisch niet bereikbaar zijn. Stel je eigen bereikbaarheidsstatus in Even geen tijd om telefoon te beantwoorden? Stel je status in en gesprekken worden automatisch naar collega’s of de voicemail box gezet.

Wachtrijen en keuzemenu’s

Het gebruik van wachtrijen en keuzemenu’s stelt je in staat alle telefoniestromen te optimaliseren. Je hoeft niet tientallen medewerkers in dienst te hebben om deze functionaliteit optimaal te kunnen benutten, voor elk bedrijf levert dit voordelen op. Met Hosted 3CX heb je de beschikking over professionele inbound en outbound routeringsmogelijkheden die voorheen alleen waren voorbehouden aan grootzakelijke callcenters.

  • Slimme wachtrijen met o.a. een terugbelfunctie.
  • Uitgebreide en specifieke statistieken van wachtrijen, zoals status en aantal wachtenden.
  • Log medewerkers in of uit een wachtrij en voeg gebruikers eenvoudig toe.
  • Gemiddelde- en langste wachttijd van klanten weergeven

dutchnetworks

the network company

  • Alle diensten in één keer goed geregeld
  • Nationaal & Internationaal opererend
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Direct en persoonlijk contact

Wij bellen je terug!

Geef aan waar uw interesse of vraag ligt, dan belt één van onze specialisten u.

© 2022 Dutchnetworks BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring